Author Topic: Video embeds are currently disabled  (Read 1487 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mave

  • TMS Founder
  • Administrator
  • Godfather
  • *********
  • Posts: 124556
Video embeds are currently disabled
« on: February 22, 2016, 07:46 »
While looking into embedding gifv's on the forum, I discovered that our current embed mod has been discontinued for a long time. Which means: security risks.
That's why embedded videos are currently disabled while I select a new mod to enable embedding functionality (and gifv support  :thumbsup:)
Estimated ETA: tonight.

Offline Mave

  • TMS Founder
  • Administrator
  • Godfather
  • *********
  • Posts: 124556
Re: Video embeds are currently disabled
« Reply #1 on: February 23, 2016, 09:30 »
Gifv's are working!

Simply paste the link




Videos are working as well, but.. I have to figure out how to disable the "preview" image and left-align them Fixed. Will do this tonight.

« Last Edit: February 23, 2016, 10:44 by Mave »

Offline Stybar

  • Master Member
  • ********
  • Posts: 9111
  • durrrr
Re: Video embeds are currently disabled
« Reply #2 on: February 23, 2016, 04:26 »
OH DEAR GOD THE STYLING IS GONE WHAT DID YOU DO MAVE WHAT IS HAPPENING

Offline Mave

  • TMS Founder
  • Administrator
  • Godfather
  • *********
  • Posts: 124556
Re: Video embeds are currently disabled
« Reply #3 on: February 23, 2016, 04:53 »
OH DEAR GOD THE STYLING IS GONE WHAT DID YOU DO MAVE WHAT IS HAPPENING
img

What the hell? This isn't happening for me. Can you try a cache refresh? (CONTROL SHIFT R)

Offline Stybar

  • Master Member
  • ********
  • Posts: 9111
  • durrrr
Re: Video embeds are currently disabled
« Reply #4 on: February 23, 2016, 09:36 »
OH DEAR GOD THE STYLING IS GONE WHAT DID YOU DO MAVE WHAT IS HAPPENING
img

What the hell? This isn't happening for me. Can you try a cache refresh? (CONTROL SHIFT R)

IT'S NOT WORKING
FIXITFIXITFIXITFIXIT


FIXIT

I'm getting 404's all over the place, mostly CSS files (duh), 2 .png files

Offline Mave

  • TMS Founder
  • Administrator
  • Godfather
  • *********
  • Posts: 124556
Re: Video embeds are currently disabled
« Reply #5 on: February 24, 2016, 05:15 »
IT'S NOT WORKING
FIXITFIXITFIXITFIXIT


FIXIT

I'm getting 404's all over the place, mostly CSS files (duh), 2 .png files

Damnit I really don't see anything wrong :/
It works for me in different browsers, on different networks,...
Could you tell me what files result in a 404 exactly? Then I can check through FTP if the 404s are correct or not.

EDIT: https://www.browserstack.com/screenshots/47c95e29dc6eb21cc8b3f504e5576edead185e33
« Last Edit: February 24, 2016, 06:44 by Mave »

Offline Stybar

  • Master Member
  • ********
  • Posts: 9111
  • durrrr
Re: Video embeds are currently disabled
« Reply #6 on: February 26, 2016, 05:13 »
It's fixed now, I guess it was just a weird problem. Can't remember which css files I'm afraid :\

Offline Mave

  • TMS Founder
  • Administrator
  • Godfather
  • *********
  • Posts: 124556
Re: Video embeds are currently disabled
« Reply #7 on: February 26, 2016, 05:46 »
It's fixed now, I guess it was just a weird problem. Can't remember which css files I'm afraid :\
I'm going to make a new theme anyway, so it won't happen again.
New theme will be a bit compacter (less space between boards and child boards on board index)
Example:


(theme is far from done though, ignore colours for example)

Offline Mave

  • TMS Founder
  • Administrator
  • Godfather
  • *********
  • Posts: 124556
Re: Video embeds are currently disabled
« Reply #8 on: May 19, 2016, 11:37 »
Fullscreen works again! (finally..)

Offline Stybar

  • Master Member
  • ********
  • Posts: 9111
  • durrrr
Re: Video embeds are currently disabled
« Reply #9 on: May 19, 2016, 04:02 »
Fullscreen works again! (finally..)
Didn't even notice it was broken...

Offline Mave

  • TMS Founder
  • Administrator
  • Godfather
  • *********
  • Posts: 124556
Re: Video embeds are currently disabled
« Reply #10 on: May 20, 2016, 05:06 »
Fullscreen works again! (finally..)
Didn't even notice it was broken...
It wasn't too bad on 1920x1080, but my laptop (surface pro) is 2160x1440 which made the default size way too small.